Referenties

Anne Ariesen

Top trainers, fijne ambiance, mede-deelnemers die zich openstellen. Kleinschalig. Ik heb genoten van dit cadeau aan mezelf en het heeft me verder gebracht in mijn vind-tocht.

Valerie van Hooijdonk

Je kan zo lekker jezelf zijn. Heerlijk laagdrempelig. Top coaches!

Zaneta van Oorschot

Er is niets fijners dan begrepen voelen. Dat je emoties er mogen zijn. En dat wij vrouwen echt power hebben alleen dat wij dit soms vergeten. Maar wat fijn dat 2 powervrouwen (Renate en Mirella) dit zijn gestart, om alle vrouwen te laten zien wat voor kracht wij hebben. Hoe wij die kunnen gebruiken. Laten zien wat wij kunnen en hoe ons brein werkt. Alleen maar liefde.

Groep van 13 deelnemers Baker Tilly
Baker Tilly

Verbazingwekkend wat wij als groep en individueel tijdens de 3-daagse training bereikt hebben! Het was goed om bewust tijd in onszelf te investeren en het was mooi om dit onderlinge proces met elkaar te doen. De onderwerpen waren zeer divers, we hebben veel geleerd, over onze communicatie, over het effect er van en hoe we dit nog beter kunnen inzetten. Mirella en Renate zijn geweldige vrouwen en door het stellen van de juiste vragen en het delen van persoonlijke ervaringen, zorgden zij voor een warme en vertrouwde omgeving.

Karin van Rijsewijk

Deze dagen heb ik ervaren als een veilige, betrouwbare omgeving waarin je je kwetsbaar op mag stellen en waar je gezien wordt. Renate en Mirella communiceren helder en duidelijk en laten je ook ervaren hoe je het in de praktijk kan gebruiken. Je krijgt tools waarmee je bewuster kunt communiceren in verschillende situaties.

Femke van Bommel (Chemploy)

Het was een fijne en leerzame training in een vertrouwelijke omgeving.

Anoniem

Een aanrader voor elke vrouw die aan de slag wil met haar belemmeringen en wil groeien.

Wienke Rouffaer (KPN)


De trainingsdagen waren heel leerzaam. Heel fijn om stil te staan bij de doelen die ik wil bereiken. Wat weerhoudt mij daarvan en wat kan ik juist wel doen om mijn doel te bereiken. De lessen die ik geleerd heb, zijn direct toe te passen.

Floor Richters (Ordina)

Bedankt voor 3 top dagen! Ze waren intensief, maar niet eerder heb ik na een training zoveel nieuwe waardevolle inzichten opgedaan. Ik had niet verwacht met zoveel nieuwe inzichten naar huis te gaan. Jullie hebben mij niet alleen verder geholpen met de vraag waarmee ik aan de training begon maar weten echt tot de kern te komen door stevig door te vragen, met veel openheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Dank voor jullie warme en kundige begeleiding 🙏 

Chantal Mathijssen

Bedankt dat jullie mijn ogen hebben geopend op het moment dat het nodig bleek te zijn. Ik ga aan de slag om meer op mezelf te vertrouwen, voelen wat ik wil, voelen en blijven reflecteren.

Robin Pot


Deze training is maatwerk, erg interessant en verhelderend. Ik voel mij in mijn kracht gezet en heb de juiste handvatten mee gekregen.

Vera Ottink

3 Dagen van stilstaan in het voorbij razende leven en investeren in mezelf. Ik ben een stapje dichterbij mezelf gekomen dankzij de veilige omgeving. Dank jullie wel!

Monalisha Hazarika
Sr. Supplier Quality Assurance Manager (Business Process Expert) | Philips

Last April, as part of the EmpowHER Circles by Philips Women Lead, we partnered with Sheriously | Female Empowerment to create and present the workshop on “Feel the fear and do it anyway -Speak Up!” During the sessions over 170 mentors and mentees globally got the opportunity to discuss the importance of making themselves heard and how to best do this.
Participants were asked to reflect on the challenges that may hold them back. It was inspiring to hear real-life examples and stories from Renate Kruijtzer & Mirella van den Doel, who were able to guide the discussion to do a good analysis and introspection for individuals with regards to unconscious beliefs and fears to overcome. A big thanks to Sheriously | Female Empowerment for their insights and the trigger they gave our participants to discuss this topic further in their circle. We can definitely recommend Sheriously | Female Empowerment for a female empowerment workshop!

Great collaboration of the EmpowHER Circles core team Abirami GanesanManon van de WerkenRenee McGrathAmber LivingstonMelissa LusterSian CardyMonalisha Hazarika, and Alejandra Echenagucia for team-up to win always and raise the bar to further activities of this program.
#philips#inclusion & #diversity#womenempowerment#mentorship#leadership

Femke Keijzer
Managing Director IG&H

Renate en Mirella geven deze training met hun hart en dat raakt de kern van waar balans moet liggen. Dat had ik nodig in mijn carrière en privéleven.

Sophie Leijten

Renate en Mirella zijn twee enthousiaste en inspirerende vrouwen die je echt aan het denken zetten. Ze weten de juiste snaar te raken en ze geven je de juiste inzichten om de volgende doelstapjes te zetten naar je uiteindelijke doel. Knap ook dat ze tijdens de training dit over kunnen brengen op alle vrouwen die deelnemen aan de training. Een cadeautje voor iedere vrouw.

Marty van Gogh-Kanters

Ik heb 3 mooie en leerzame dagen gehad. Geleid door 2 lieve, slimme, doortastende, zeer deskundige en invoelende vrouwen. Die mij samen met de verhalen en ervaringen van een groep bijzondere vrouwen, nieuwe inzichten hebben gegeven, mij een spiegel hebben voorgehouden, mij hebben laten groeien en hebben laten beseffen dat wat er in mij zit zeker de moeite waard is en ik hier meer op mag vertrouwen.

Marielle Boot

Een fijne manier om je eigen krachten te ontdekken. Echt een cadeautje voor jezelf!

Brigitte Vlaswinkel

Twee enthousiaste en authentieke vrouwen die je, laagdrempelig en met gevoel (sensitiviteit) en humor (lichtheid), begeleiden op jouw eigen pad naar een krachtig en positief positioneren van jezelf. Een aanrader!

Sylvia Poelgeest

Renate en Mirella weten in korte tijd tot de kern te komen en leggen in heldere taal uit welke tools en gedragingen je kunt inzetten om zo effectief mogelijk gebruik te maken van jouw eigen unieke kracht. De keuze in hoe je jezelf positioneert is van jou, zij helpen je de keuzes te ontdekken. Deze workshop zet iedere vrouw in haar kracht!

Marie-Louise Bol

Enige tijd geleden mocht ik een bijdrage leveren aan een onderzoek over vrouwen werkzaam in de ICT uitgevoerd door Mirella & Renate. De uitkomsten hiervan zijn te vinden op deze website en waren mede aanleiding om de 3-daagse workshop Krachtig Positioneren te ontwikkelen. 9 November was de laatste dag van deze inspirerende workshop, welke werd afgesloten met een gezellig diner verzorgd door de leerlingen van MBO Horeca in Breda. Tevens werden we verrast met een cadeau, het spel Get2KnowMe winnaar van de beste Junior Companies 2021. Bedankt Mirella & Renate voor de mooie en waardevolle inzichten! Veel succes met de volgende workshop op 10 december!

Sandra Albassam

Zelfs toen ik op de eerste workshopdag niet fysiek aanwezig kon zijn, werd er geregeld dat ik het remote kon volgen zodat ik niets miste. Dat gaf voor mij al een veilig gevoel dat ik daar mezelf kon zijn en ze echt proberen mee te denken. De trainers zijn zo betrokken in jouw situatie dat je handvatten krijgt om je problemen in kaart te brengen. Ik ben doelbewuster geworden in wat ik wil en hoe ik er mijn geluk kan uithalen. Enorm dankbaar om jullie te mogen leren kennen en mijn journey met jullie te delen.

Sandra Prenger

Veel geleerd in een veilige, inspirerende omgeving met fantastische mensen.

Iris Barnhoorn
Stresscoach & mindset motivator

Mirella zorgt er altijd voor dat ik na een gesprek met haar weer met nieuwe inspiratie en energie naar huis ga. Door het stellen van de juiste vragen, haar enthousiasme en positieve energie zorgt zij ervoor dat mensen weer in hun kracht gaan staan. Kortom, een fijn persoon met een luisterend oor waarbij je je snel op je gemak zult voelen.

Neelam Sinha
Software Designer | Topic

Renate listens with her heart! She has an outstanding ability to connect with people and indicate the way forward. In our coaching conversations I really appreciated the way she asked questions without judgement and tried to help me find answers. I truly believe that she can bring meaningful impact to peoples career and life, with her inspiring personality and great coaching skills.

Jeanine Hendriks
Innovation developer & entrepreneur Life Sciences | Pentavations

Wat ik bewonder aan Mirella als coach is hoe ze telkens weer binnen weet te komen en dan heel liefdevol en zorgvuldig met me omgaat. Hierbij blijft zij volledig bij zichzelf en haar ‘brutally honesty ‘ (positief) geeft mij elke keer dat inzicht of zetje om volgende stappen te zetten naar mijn doel(en). Ik voel me echt gezien, gehoord en begrepen en dat op basis van volledig vertrouwen en veiligheid.

Krishni Arumugam
Experienced Process Engineer | Process Safety Specialist

Renate has provided invaluable insights during our many coaching sessions. She is able to direct and focus professional goals, by delving into your identity, your core values and purpose, and helps align you to become more effective in ones career. Her ability to relate to my experiences and processes in my professional journey is especially helpful and notable. I would definitely recommend her, to help you in your leadership and professional journey and to question and expand your thinking by guiding you into considering new avenues you may have not thought of before. Her warm presence also distinguishes her from her peers in this field.

Sophie van Tomme
Director Product Development | Nordic Pharma

Het afgelopen jaar met Mirella van den Doel als coach aan mijn persoonlijke effectiviteit en communicatie gewerkt. Samen met haar compagnon Renate Kruijtzer traint Mirella nu ook het Product Development team volgens de NLP methodiek, om met meer inzicht en communicatieve vaardigheden onze doelen te behalen. Van deze dames word je blij! Hun enthousiasme en kennis kunnen ieder team naar een hoger plan tillen!