Persoonlijke
1:1 coaching

Heb je een voorkeur voor een meer persoonlijke begeleiding, kies dan voor de 1 op 1 coaching.

Het doel is om door persoonlijke coaching samen met jou je talenten te achterhalen en deze op de juiste manier in te zetten waardoor je echt in jouw kracht komt te staan, je doel helder hebt, deze ook daadwerkelijk gaat bereiken en ondertussen dicht bij zichzelf kan blijven. Als je goed in je vel zit, ben je van grotere meerwaarde voor je werkgever en/of klant waardoor er een win-win situatie ontstaat.

Het traject

Binnen een coachtraject wordt er eerst gekeken wat precies het coachdoel is, wat is de hulpvraag? Waarna gekeken wordt naar iemands drijfveren, waarden en talenten en hoe deze matchen op het coachdoel dat diegene gesteld heeft. Dit alles door goed te luisteren, door te vragen, niet te oordelen of te sturen.

Niet alle mensen zijn van nature erg ervaren communicatoren, daarom is het belangrijk om ‘tussen de regels door’ te luisteren wat ze eigenlijk bedoelen en hierop door te vragen.

Door het geven van professionele feedback en diegene een spiegel voor te houden, zal zij zelf inzicht krijgen, welke stappen er gezet moeten worden om haar coachdoel te behalen.

De aanpak is erop gericht om inzicht in zichzelf te krijgen, waardoor verandering nog de enige weg vooruit is. De verandering wordt blijvend versterkt door middel van verschillende methodieken, tools en ervaringsoefeningen.

“Don’t ever make decisions based on fear. Make decisions based on hope and possibility. Make decisions based on what should happen, not what shouldn’t.”

Michelle Obama –

sheriously - female empowent - krachtig positioneren

Een coachtraject duurt meestal 6-9 sessies van 1,5 tot 2 uur met bijbehorende reflectie- en thuisopdrachten.

Hierna zal er een eindgesprek plaatsvinden om de bereikte resultaten te evalueren en waar nodig aanvullende actiepunten in kaart worden gebracht.

Een aanvraag voor een individueel coachtraject start met een vrijblijvend intakegesprek. Er wordt verkend wat het werkelijke coachdoel (hulpvraag) is, wie de geschikte coach is en samen met de coachee wordt bepaald welke aanpak het beste bij haar past. Ieder coachtraject is maatwerk!

Er kan gekozen worden om de coachsessies, online, op een eigen locatie of extern te houden of een combinatie van deze mogelijkheden.
SHERIOUSLY maakt gebruik van professionele coachruimtes door heel Nederland en zo dichtbij mogelijk bij de coachee.

Wat kun je verwachten?

✓ persoonlijk maatwerk traject

✓ praktisch & doelgericht

✓ 25% theorie, 75% praktijk

✓ ervarend leren

✓ zowel offline als online

✓ persoonlijke benadering