Over ons

Renate Kruijtzer-Keser en Mirella van den Doel zijn beiden ruim 20 jaar werkzaam in de ICT en technische branches. Het bleek dat we veel gedeelde ideeën hebben over persoonlijke effectiviteit en leiderschap. In het bijzonder hoe we ambitieuze vrouwen kunnen stimuleren om hun loopbaan vlotter te laten verlopen en tegelijkertijd zichzelf te kunnen blijven.

Door ons enthousiasme over dit onderwerp gecombineerd met wat we hebben meegemaakt tijdens onze trainingen en coaching met deze vrouwen, zijn we ons hier meer op gaan focussen en hebben SHERIOUSLY – Female Empowerment opgericht.

Nadat we eerst onze eigen bedrijven (RenaSense en Doelbewuster) vorm hebben gegeven, en een fundament hebben staan, vonden we het nu toch echt tijd om de ambitieuze vrouw op de voorgrond te zetten en plek te geven. Iets wat ook zo voelbaar en gaande is in de huidige maatschappij. Uit deze samenwerking is SHERIOUSLY – Female Empowerment- ontstaan.

Hiervoor hebben we onlangs onderzoek gedaan naar wat vrouwen tijdens hun carrière in de mannenwereld zijn tegengekomen en hebben we er een e-book over geschreven.

Renate Kruijtzer – Keser

Renate is nuchter, praktisch, verbindend en empathisch en geniet ervan om andere mensen te helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hen weer in hun kracht te zetten. Meer dan 23 jaar heeft ze in de ICT in verschillende leidinggevende rollen gewerkt.

Door gerichte opleidingen en haar eigen persoonlijke ontwikkeling als business manager, coach en HR-adviseur heeft zij gaandeweg geleerd hoe mens en organisatie beter in balans te krijgen. Door haar brede ervaring weet zij inmiddels wat haar eigen kwaliteiten zijn én waar echt haar kracht ligt.

Door de jaren heen heeft zij ervaren hoeveel energie zij krijgt om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen en daarin heeft zij zich verder geprofessionaliseerd en ontwikkeld.

Mirella van den Doel

Kernwoorden: enthousiast, positief, sensitief, humor, krachtig in kwetsbaarheid

Als manager van verschillende afdelingen in de technische branche heeft zij vele jaren (>20) ervaring met teams en de individuen in een team. Motiveren en stimuleren van mensen is iets wat zij altijd van nature en met haar hart heeft gedaan. Gaandeweg heeft zij geleerd, door vele opleidingen en haar eigen persoonlijke reis, hoe dit nog effectiever toe te passen. Hierdoor kwam zij achter de kracht van kwetsbaarheid, diversiteit en openheid wat als resultaat had dat zij zelf beter wist waar zij voor stond (kernwaarden). Met dit inzicht werden ook haar teams succesvoller.

Haar overtuiging is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om verandering in gang te zetten. Het samen vinden van de verschillende keuzemogelijkheden en de tools die zij je daarbij leert, zorgen voor die duurzame omslag. En of dit nu is, om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer balans in werk en privé of juist de volgende stap in je carrière aan te kunnen? “Jij kunt het en je hoeft het niet alleen te doen.”

Referenties

Top trainers, fijne ambiance, mede-deelnemers die zich openstellen. Kleinschalig. Ik heb genoten van dit cadeau aan mezelf en het heeft me verder gebracht in mijn vind-tocht.

Anne Ariesen 
Anne Ariesen

Je kan zo lekker jezelf zijn. Heerlijk laagdrempelig. Top coaches!

Valerie van Hooijdonk 
Valerie van Hooijdonk

Er is niets fijners dan begrepen voelen. Dat je emoties er mogen zijn. En dat wij vrouwen echt power hebben alleen dat wij dit soms vergeten. Maar wat fijn dat 2 powervrouwen (Renate en Mirella) dit zijn gestart, om alle vrouwen te laten zien wat voor kracht wij hebben. Hoe wij die kunnen gebruiken. Laten zien wat wij kunnen en hoe ons brein werkt. Alleen maar liefde.

Zaneta van Oorschot 
Zaneta van Oorschot

Verbazingwekkend wat wij als groep en individueel tijdens de 3-daagse training bereikt hebben! Het was goed om bewust tijd in onszelf te investeren en het was mooi om dit onderlinge proces met elkaar te doen. De onderwerpen waren zeer divers, we hebben veel geleerd, over onze communicatie, over het effect er van en hoe we dit nog beter kunnen inzetten. Mirella en Renate zijn geweldige vrouwen en door het stellen van de juiste vragen en het delen van persoonlijke ervaringen, zorgden zij voor een warme en vertrouwde omgeving.

Groep van 13 deelnemers Baker Tilly Baker Tilly
Groep van 13 deelnemers Baker Tilly

Deze dagen heb ik ervaren als een veilige, betrouwbare omgeving waarin je je kwetsbaar op mag stellen en waar je gezien wordt. Renate en Mirella communiceren helder en duidelijk en laten je ook ervaren hoe je het in de praktijk kan gebruiken. Je krijgt tools waarmee je bewuster kunt communiceren in verschillende situaties.

Karin van Rijsewijk 
Karin van Rijsewijk

Het was een fijne en leerzame training in een vertrouwelijke omgeving.

Femke van Bommel (Chemploy) 
Femke van Bommel (Chemploy)

Een aanrader voor elke vrouw die aan de slag wil met haar belemmeringen en wil groeien.

Anoniem 
Anoniem

De trainingsdagen waren heel leerzaam. Heel fijn om stil te staan bij de doelen die ik wil bereiken. Wat weerhoudt mij daarvan en wat kan ik juist wel doen om mijn doel te bereiken. De lessen die ik geleerd heb, zijn direct toe te passen.

Wienke Rouffaer (KPN) 
Wienke Rouffaer (KPN)

Bedankt voor 3 top dagen! Ze waren intensief, maar niet eerder heb ik na een training zoveel nieuwe waardevolle inzichten opgedaan. Ik had niet verwacht met zoveel nieuwe inzichten naar huis te gaan. Jullie hebben mij niet alleen verder geholpen met de vraag waarmee ik aan de training begon maar weten echt tot de kern te komen door stevig door te vragen, met veel openheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Dank voor jullie warme en kundige begeleiding 🙏 

Floor Richters (Ordina) 
Floor Richters (Ordina)

Bedankt dat jullie mijn ogen hebben geopend op het moment dat het nodig bleek te zijn. Ik ga aan de slag om meer op mezelf te vertrouwen, voelen wat ik wil, voelen en blijven reflecteren.

Chantal Mathijssen 
Chantal Mathijssen

Deze training is maatwerk, erg interessant en verhelderend. Ik voel mij in mijn kracht gezet en heb de juiste handvatten mee gekregen.

Robin Pot 
Robin Pot

3 Dagen van stilstaan in het voorbij razende leven en investeren in mezelf. Ik ben een stapje dichterbij mezelf gekomen dankzij de veilige omgeving. Dank jullie wel!

Vera Ottink 
Vera Ottink

Last April, as part of the EmpowHER Circles by Philips Women Lead, we partnered with Sheriously | Female Empowerment to create and present the workshop on “Feel the fear and do it anyway -Speak Up!” During the sessions over 170 mentors and mentees globally got the opportunity to discuss the importance of making themselves heard and how to best do this.
Participants were asked to reflect on the challenges that may hold them back. It was inspiring to hear real-life examples and stories from Renate Kruijtzer & Mirella van den Doel, who were able to guide the discussion to do a good analysis and introspection for individuals with regards to unconscious beliefs and fears to overcome. A big thanks to Sheriously | Female Empowerment for their insights and the trigger they gave our participants to discuss this topic further in their circle. We can definitely recommend Sheriously | Female Empowerment for a female empowerment workshop!

Great collaboration of the EmpowHER Circles core team Abirami GanesanManon van de WerkenRenee McGrathAmber LivingstonMelissa LusterSian CardyMonalisha Hazarika, and Alejandra Echenagucia for team-up to win always and raise the bar to further activities of this program.
#philips#inclusion & #diversity#womenempowerment#mentorship#leadership

Monalisha Hazarika Sr. Supplier Quality Assurance Manager (Business Process Expert) | Philips
Monalisha Hazarika

Renate en Mirella geven deze training met hun hart en dat raakt de kern van waar balans moet liggen. Dat had ik nodig in mijn carrière en privéleven.

Femke Keijzer Managing Director IG&H
Femke Keijzer

Renate en Mirella zijn twee enthousiaste en inspirerende vrouwen die je echt aan het denken zetten. Ze weten de juiste snaar te raken en ze geven je de juiste inzichten om de volgende doelstapjes te zetten naar je uiteindelijke doel. Knap ook dat ze tijdens de training dit over kunnen brengen op alle vrouwen die deelnemen aan de training. Een cadeautje voor iedere vrouw.

Sophie Leijten 
Sophie Leijten