Over ons

Renate Kruijtzer-Keser en Mirella van den Doel zijn beiden ruim 20 jaar werkzaam in de ICT en technische branches. Het bleek dat we veel gedeelde ideeën hebben over persoonlijke effectiviteit en leiderschap. In het bijzonder hoe we ambitieuze vrouwen kunnen stimuleren om hun loopbaan vlotter te laten verlopen en tegelijkertijd zichzelf te kunnen blijven.

Door ons enthousiasme over dit onderwerp gecombineerd met wat we hebben meegemaakt tijdens onze trainingen en coaching met deze vrouwen, zijn we ons hier meer op gaan focussen en hebben SHERIOUSLY – Female Empowerment opgericht.

Nadat we eerst onze eigen bedrijven (RenaSense en Doelbewuster) vorm hebben gegeven, en een fundament hebben staan, vonden we het nu toch echt tijd om de ambitieuze vrouw op de voorgrond te zetten en plek te geven. Iets wat ook zo voelbaar en gaande is in de huidige maatschappij. Uit deze samenwerking is SHERIOUSLY – Female Empowerment- ontstaan.

Hiervoor hebben we onlangs onderzoek gedaan naar wat vrouwen tijdens hun carrière in de mannenwereld zijn tegengekomen en hebben we er een e-book over geschreven.

Renate Kruijtzer – Keser

Renate is nuchter, praktisch, verbindend en empathisch en geniet ervan om andere mensen te helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hen weer in hun kracht te zetten. Meer dan 23 jaar heeft ze in de ICT in verschillende leidinggevende rollen gewerkt.

Door gerichte opleidingen en haar eigen persoonlijke ontwikkeling als business manager, coach en HR-adviseur heeft zij gaandeweg geleerd hoe mens en organisatie beter in balans te krijgen. Door haar brede ervaring weet zij inmiddels wat haar eigen kwaliteiten zijn én waar echt haar kracht ligt.

Door de jaren heen heeft zij ervaren hoeveel energie zij krijgt om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen en daarin heeft zij zich verder geprofessionaliseerd en ontwikkeld.

Mirella van den Doel

Kernwoorden: enthousiast, positief, sensitief, humor, krachtig in kwetsbaarheid

Als manager van verschillende afdelingen in de technische branche heeft zij vele jaren (>20) ervaring met teams en de individuen in een team. Motiveren en stimuleren van mensen is iets wat zij altijd van nature en met haar hart heeft gedaan. Gaandeweg heeft zij geleerd, door vele opleidingen en haar eigen persoonlijke reis, hoe dit nog effectiever toe te passen. Hierdoor kwam zij achter de kracht van kwetsbaarheid, diversiteit en openheid wat als resultaat had dat zij zelf beter wist waar zij voor stond (kernwaarden). Met dit inzicht werden ook haar teams succesvoller.

Haar overtuiging is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om verandering in gang te zetten. Het samen vinden van de verschillende keuzemogelijkheden en de tools die zij je daarbij leert, zorgen voor die duurzame omslag. En of dit nu is, om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer balans in werk en privé of juist de volgende stap in je carrière aan te kunnen? “Jij kunt het en je hoeft het niet alleen te doen.”