incompany trainingen & workshops

Maatwerk voor
bedrijven

Afhankelijk van waar de nadruk op moet liggen, stellen we een op maat gemaakte Incompany training of workshop op, gericht op ambitieuze vrouwen binnen jouw organisatie.

Voor bedrijven die een training of workshop incompany willen houden voor hun ambitieuze vrouwen, bieden we maatwerk aan. Door middel van een intake gaan we in gesprek om te achterhalen wat de verwachtingen en doelen van de training/workshop zijn. Aan de hand van deze input stellen we een afgestemd programma op maat op.

Herken je dat vrouwen in de organisatie:

  • Aan het overcompenseren zijn om de gestelde doelen te behalen?
  • Onbewust gepasseerd worden voor een promotie?
  • Hun authenticiteit kwijtraken?
  • Anders beoordeeld worden dan mannen in dezelfde functie?
  • Moeite hebben om zich goed te profileren binnen de organisatie?
  • Moeite hebben om een goede balans werk/privé te behouden?
  • Daardoor soms (langdurig) uitvallen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres:

Wat:
een op maat samengesteld programma met een keur aan praktische interventies waardoor ambitieuze vrouwen zich meer bewust worden dat ze zaken grotendeels zelf in de hand hebben.

Hoe:
praktisch en ervarend leren in de eigen werkomgeving door interventies op 3 niveaus: gedrag, overtuigingen en persoonlijkheid. Waarbij de vertaling naar de praktijk voorop staat.

Waarom:
Omdat wij ervan overtuigd zijn, dat als mensen in zichzelf (en elkaar) geloven en dus in hun kracht staan, ze zichzelf (en een team) tot grotere hoogte kunnen brengen. En dit kun je leren!

Om de mogelijkheid te bieden het geleerde in praktijk te brengen en in een latere sessie daarop te reflecteren adviseren wij een minimale afname Female Empowerment training van 2 dagen (of 4 dagdelen) aan en meerdere dagen zijn uiteraard mogelijk. Uit ervaring blijkt dat dit een absolute meerwaarde heeft voor het succesvol behalen van de gestelde trainingsdoelen en de duurzame integratie ervan.

Neem contact op over de mogelijkheden en wij verzorgen een vrijblijvend adviesplan.