3-daagse training
‘Female Empowerment’

Ben jij een ambitieuze vrouw en loop je tegen één of meerdere van de onderstaande punten aan dan gaat deze training je zeker helpen.

Z

Disbalans in werk/privé ervaren

Z

(Te) Bescheiden zijn en niet genoeg voor zichzelf opkomen, gepasseerd worden

Z

Zaken te persoonlijk aantrekken

Z

Geen duidelijk doel voor ogen hebben

Z

Hun authenticiteit kwijtraken en daarmee verder van zichzelf komen te staan

Z

In onmogelijkheden denken en (voor)oordelen hebben

Z

Aannames doen en deze niet checken

Z

Niet helpende denkpatronen hebben

Z

Het lastig vinden om hun kwetsbaarheid in te zetten

Z

Overcompenseren om hun doel te halen (hoog verantwoordelijkheidsgevoel)

Z

Profileren nog niet zo gemakkelijk vinden

In de 3-daagse training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Doelen en vooroordelen

We mogen als ambitieuze vrouwen veel meer stilstaan bij hetgeen je zélf echt wilt. Wat zijn je persoonlijke- en carrièredoelen en hoe wil je deze doelen bereiken? Welke vooroordelen en welke overtuigingen heb je waardoor je de gestelde doelen niet behaalt? Wat heb jij nodig om deze doelen te behalen?

Ambitie en support

Als vrouwen denken we dat we heel duidelijk zijn qua het uitdragen van onze ambitie naar anderen toe, alleen hangen daar regelmatig onuitgesproken, impliciete verwachtingen onder. Het komt voor dat het voor een ander helemaal niet duidelijk en concreet is wat onze verwachtingen zijn. Dit geldt zowel zakelijk als privé. Wanneer zaken niet duidelijk zijn kunnen we teleurgesteld worden in onze (niet concreet uitgesproken) verwachtingen. In je carrière is het belangrijk om support te krijgen van het thuisfront én van minimaal één sponsor op het werk. Zij kunnen helpen in de ondersteuning om jouw doel(en) te behalen.

Authenticiteit

De meeste vrouwen willen graag zichzelf blijven binnen de verschillende rollen die we hebben (zoals: carrièrevrouw, collega, partner, moeder, zus, vriendin etc.) en daarbij duidelijk onze eigen grenzen aangeven en bewaken. Authenticiteit is een belangrijk onderwerp tijdens deze training.

Profilering

Er is maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Hiermee wil je wel bewust bezig blijven. Het is essentieel dat je vooraf nadenkt, hoe je jezelf (beter) wilt presenteren en positief wilt profileren. Dit laatste zit bij veel vrouwen nog niet altijd in hun comfortzone.

“Make yourself a priority once in a while. It’s not selfish. It is necessary

De 3-daagse training is op basis van ‘open inschrijving’ en vaste data waarop ambitieuze vrouwen vanuit verschillende bedrijven zich aan kunnen melden. Tussen de trainingsdagen zit minimaal 2 weken zodat je in de tussenliggende weken kunt oefenen / experimenteren met hetgeen behandeld is in de training. De derde en laatste dag sluiten we af met een borrel en diner.

Prijs € 1.795,– per persoon (excl. btw)
inclusief locatie, koffie, thee en water, lunch, parkeerkosten, trainingsprogramma, materialen, borrel en diner op de laatste dag.
Inclusief een (online) intake na inschrijving voordat training start zodat jouw verwachtingen duidelijk zijn en een persoonlijke evaluatie na ongeveer maand na afronding van de training.

Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.

Data 2023:

 • 8 maart – 12 april – 31 mei  2024 (incl. diner) VOL
 • 24 september – 9 oktober – 11 november
 • Andere data op aanvraag, neem hierover contact met ons op.

NIEUW
Verdiepingsdagen

 • 7 november

Het resultaat

Na de training ‘Female Empowerment’ ben je in staat om op jou eigen-wijze je staande te houden in de overwegend zakelijke mannenwereld en weet je de juiste tools in te zetten.

 

 • Je leert om meer bewust bezig te zijn met je eigen carrière en de doelen en stappen die daarbij nodig zijn;
 • Je leert wat de effecten van impliciete communicatie zijn en hoe je dat dit doet met aandacht voor verbinding;
 • Je wordt je bewust dat je zowel privé als zakelijke support nodig hebt om je doelen te bereiken.
 • Je ontdekt hoe het spel in verschillende omgevingen gespeeld wordt.
 • Je weet inzicht te krijgen in de verschillende typen mannen en vrouwen waardoor je krachtig en meer zakelijk erin staat;
 • Je leert je boodschap beter af te stemmen op de verschillende typen die te onderkennen zijn in een organisatie;
 • Je leert om zaken je minder persoonlijk aan te trekken en beter te relativeren;
 • Je ontdekt wat je kernwaarden zijn en leert hoe jouw eigen grenzen te stellen en te bewaken;
 • Je leert welke overtuigingen en vooroordelen je zelf hebt en welke wel voor je werken;
 • Je krijgt handvatten aangereikt hoe je jezelf kunt positioneren binnen een organisatie.

Wat de deelnemers zeggen…

Top trainers, fijne ambiance, mede-deelnemers die zich openstellen. Kleinschalig. Ik heb genoten van dit cadeau aan mezelf en het heeft me verder gebracht in mijn vind-tocht.

Anne Ariesen 
Anne Ariesen

Je kan zo lekker jezelf zijn. Heerlijk laagdrempelig. Top coaches!

Valerie van Hooijdonk 
Valerie van Hooijdonk

Er is niets fijners dan begrepen voelen. Dat je emoties er mogen zijn. En dat wij vrouwen echt power hebben alleen dat wij dit soms vergeten. Maar wat fijn dat 2 powervrouwen (Renate en Mirella) dit zijn gestart, om alle vrouwen te laten zien wat voor kracht wij hebben. Hoe wij die kunnen gebruiken. Laten zien wat wij kunnen en hoe ons brein werkt. Alleen maar liefde.

Zaneta van Oorschot 
Zaneta van Oorschot

Verbazingwekkend wat wij als groep en individueel tijdens de 3-daagse training bereikt hebben! Het was goed om bewust tijd in onszelf te investeren en het was mooi om dit onderlinge proces met elkaar te doen. De onderwerpen waren zeer divers, we hebben veel geleerd, over onze communicatie, over het effect er van en hoe we dit nog beter kunnen inzetten. Mirella en Renate zijn geweldige vrouwen en door het stellen van de juiste vragen en het delen van persoonlijke ervaringen, zorgden zij voor een warme en vertrouwde omgeving.

Groep van 13 deelnemers Baker Tilly Baker Tilly
Groep van 13 deelnemers Baker Tilly

Deze dagen heb ik ervaren als een veilige, betrouwbare omgeving waarin je je kwetsbaar op mag stellen en waar je gezien wordt. Renate en Mirella communiceren helder en duidelijk en laten je ook ervaren hoe je het in de praktijk kan gebruiken. Je krijgt tools waarmee je bewuster kunt communiceren in verschillende situaties.

Karin van Rijsewijk 
Karin van Rijsewijk

Het was een fijne en leerzame training in een vertrouwelijke omgeving.

Femke van Bommel (Chemploy) 
Femke van Bommel (Chemploy)

Een aanrader voor elke vrouw die aan de slag wil met haar belemmeringen en wil groeien.

Anoniem 
Anoniem

De trainingsdagen waren heel leerzaam. Heel fijn om stil te staan bij de doelen die ik wil bereiken. Wat weerhoudt mij daarvan en wat kan ik juist wel doen om mijn doel te bereiken. De lessen die ik geleerd heb, zijn direct toe te passen.

Wienke Rouffaer (KPN) 
Wienke Rouffaer (KPN)

Bedankt voor 3 top dagen! Ze waren intensief, maar niet eerder heb ik na een training zoveel nieuwe waardevolle inzichten opgedaan. Ik had niet verwacht met zoveel nieuwe inzichten naar huis te gaan. Jullie hebben mij niet alleen verder geholpen met de vraag waarmee ik aan de training begon maar weten echt tot de kern te komen door stevig door te vragen, met veel openheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Dank voor jullie warme en kundige begeleiding 🙏 

Floor Richters (Ordina) 
Floor Richters (Ordina)

Bedankt dat jullie mijn ogen hebben geopend op het moment dat het nodig bleek te zijn. Ik ga aan de slag om meer op mezelf te vertrouwen, voelen wat ik wil, voelen en blijven reflecteren.

Chantal Mathijssen 
Chantal Mathijssen

Deze training is maatwerk, erg interessant en verhelderend. Ik voel mij in mijn kracht gezet en heb de juiste handvatten mee gekregen.

Robin Pot 
Robin Pot

3 Dagen van stilstaan in het voorbij razende leven en investeren in mezelf. Ik ben een stapje dichterbij mezelf gekomen dankzij de veilige omgeving. Dank jullie wel!

Vera Ottink 
Vera Ottink

Renate en Mirella geven deze training met hun hart en dat raakt de kern van waar balans moet liggen. Dat had ik nodig in mijn carrière en privéleven.

Femke Keijzer Managing Director IG&H
Femke Keijzer

Renate en Mirella zijn twee enthousiaste en inspirerende vrouwen die je echt aan het denken zetten. Ze weten de juiste snaar te raken en ze geven je de juiste inzichten om de volgende doelstapjes te zetten naar je uiteindelijke doel. Knap ook dat ze tijdens de training dit over kunnen brengen op alle vrouwen die deelnemen aan de training. Een cadeautje voor iedere vrouw.

Sophie Leijten 
Sophie Leijten

Ik heb 3 mooie en leerzame dagen gehad. Geleid door 2 lieve, slimme, doortastende, zeer deskundige en invoelende vrouwen. Die mij samen met de verhalen en ervaringen van een groep bijzondere vrouwen, nieuwe inzichten hebben gegeven, mij een spiegel hebben voorgehouden, mij hebben laten groeien en hebben laten beseffen dat wat er in mij zit zeker de moeite waard is en ik hier meer op mag vertrouwen.

Marty van Gogh-Kanters 
Marty van Gogh-Kanters